Connect with us

DÜNYA

Otojet’ten 2025 sonuna kadar 1.000 adetlik şarj noktası hedefi

Avatar

Published

on

Kurulduğu 2022 yılından bu yana elektrikli ve plug-in hibrit araçlar için geliştirilen yeni elektrikli şarj üniteleri ile OYAK Enerji çatısı altında hizmet veren Otojet markası, Türkiye’deki elektrikli araç pazarına paralel büyümesini sürdürüyor. Kullanıcı sayısı 15.000’in üzerine çıkan Otojet, 2025 yılı sonuna kadar şarj ünitesi sayısını 1.000 adede çıkarmayı hedefliyor.

OYAK Enerji’nin yeni nesil enerji vizyonu ve sıfır karbon ayak izi hedefleri doğrultusunda elektrikli araç şarjlarına yönelik kurulan Otojet, Türkiye’deki hizmet noktası sayısını artırmayı sürdürüyor. Hızlı yayılım stratejisinin bir parçası olarak ilk etapta TotalEnergies İstasyonlarında kurulan Otojet şarj noktalarının yaygınlaşması adına artık belediye, restoran, AVM, otel, üniversiteler ve hastaneler gibi kamuya açık alanlarda da şarj ünitesi konumlandırılması gerçekleştiriyor. Bugün sayısı 150’nin üzerinde olan şarj noktası sayısının daha da artmasıyla elektrikli ve plug-in hibrit araç kullanıcıları, faklı lokasyonlarda hizmet alabilecekler.

Yerli elektrikli araçların getirdiği ivme ve yabancı araç üreticilerinin pazara girişi, elektrikli araç satışlarının artışında önemli rol oynarken son 5 yıl içerisinde araç sayısının yüzde 1.428 arttığı gözlemlendi. Bu doğrultuda şarj noktalarını yaygınlaştırmak üzere yatırımlarını sürdüren Otojet, artık Belediye, Otoyol, Üniversite, AVM, gibi uğrak noktalarda da hizmet vermeye başladı. Türkiye’nin en çok DC şarj istasyonuna sahip markalarından biri olan ve %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile ülkemizin 81 ilinde kesintisiz hizmet verebilmek adına çalışmalarını sürdüren Otojet, 2024 yılı sonuna kadar aktif şarj ünitesi sayısını 450’ye ulaştırmayı hedeflerken, 2025 yılı sonuna kadar ise 1.000 şarj ünitesinin kurulumu için yatırım planlaması tamamlandı.

REKLAMLAR
Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DÜNDEN BUGÜNE YARINDAN GELECEĞE

Dünden Bugüne Yarından Geleceğe Nezaket Emine Atasoy

Avatar

Published

on

“Dün” tecrübedir ve “Bugün” dünün öğrencisidir. Eğer dünden doğru ders almışsak, bugün yeni bir bilgi ve tecrübe edinmiş oluruz. Dünü silemezsin, yarını yazabilirsin, bugün ise fırsattır, kullan!

Mütevazi bir ailenin bir ferdi olarak İstanbul’ da  dünyaya gelen, Nezaket Emine Atasoy İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da, Üniversite eğitimini, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı ve Avusturya’da Dış Ticaret ve İşletme eğitimi aldı.

Nezaket Emine Atasoy, 

Dünü anlatırken, birbirinden değerli o kadar güzel ifadeler kullanıyor ki, bizim için de tarifi o denli de zor olmadı kendisini anlatırken .
Dün, bugün ve yarın hayat gerçeğinin ayrılmaz üçlüsüdür. Birbirlerinden ayrılmaz, kopmaz iseler de üçünün de değeri ayrıdır. Bu nedenle her birini hem birlikte hem de ayrı ayrı değerlendirmeliyiz.

Dün attığımız olumlu ve mantıklı adımlar bugünümüzü doğru düzgün ve planlı geçirmemizi sağlar. Dünü görmezden gelemeyiz. Dün bugünden kopuk değildir. Gençlik yıllarımda bir kitapta rastladığım ünlü şair Ahmet Hamdi Tanpınar’ın “Ne İçindeyim Zamanın” şiirini de önemini şimdilerde daha iyi buluyorum diyerek ekliyor;

“Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında, yekpare geniş bir anın, parçalanmaz akışında” dizelerinin de dünü, bugünü, yarını içinde barındıran bölünmez bir anı tanımladığını kavradım diyor…

Nezaket Emine Atasoy, ilk iş hayatına Türkiye’de 1994 yılında Öncü İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ni kurarak başladı. Nezaket Emine Atasoy, 2012 yılında ikinci şirketi olan;  Başkent Restorasyon Proje İnşaat Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ni kurdu. Nezaket Emine Atasoy, 2013 yılında Atasoylar Prestij İnşaat Şirketi’ni de kurduktan sonra, tüm şirketleri Atasoylar Prestij A.Ş Şirketler Grubu adı altında toplayarak yukarıda belirtilen şirketler grubunu oluşturdu. Türkiye’ de ve yurt dışında özellikle inşaat alanında birçok projeyi hayata geçirdi. Aynı zamanda yukarıda belirtilen şirketler, Türkiye’den birçok dünya ülkesine çeşitli sektörlerde ihracat yapmaktadır. Bu şekilde Türkiye ekonomisine ve dünya ekonomisine katkı sağlamaktadır. Yukarıda belirtilen şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Nezaket Emine Atasoy hanımefendi yürütmektedir. 

Atasoylar Prestij Şirketler Grubu, Türkiye’de gençlerin, engelli vatandaşların, yaşlı insanların ve kadınların yararına yapılan çok sayıda sosyal sorumluluk projesinin her yıl ana sponsorluğunu yapmaktadır ve bu nedenle Türkiye’de her yıl birçok sivil toplum kuruluşu tarafından ‘’Yılın Şirketler Grubu’’ seçilmektedir.

Atasoylar Prestij Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nezaket Emine Atasoy hanımefendi, Türkiye’de her yıl çok sayıda sivil toplum kuruluşu tarafından ‘’Yılın Başarılı İş Kadını’’ seçilmektedir. Türkiye’deki iş kadınları ve iş adamları bütün illerde örgütlenmiş ve Ankara’da Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu Nezaket Emine ATASOY başkanlığında kurulmuştur. Nezaket Emine Atasoy, yapılan Birinci Olağan Genel Kurul seçiminde kullanılan oyların tamamını alarak Konfederasyon Genel Başkanı seçilmiştir. Nezaket Emine Atasoy, Türkiye’nin ilk ve tek kadın Konfederasyon Genel Başkanı olma özelliğine sahip olmuştur. Nezaket Emine Atasoy, Arap Devletler Birliği Ankara Büyükelçiliği ile işbirliği yaparak Arap Devletleri ve Ortadoğu’da çok büyük çalışmalar yapmıştır. Nezaket Emine Atasoy, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin ve Arap Devletler Birliği Ankara Büyükelçiliği’nin destek ve katkılarıyla Türkiye Cumhuriyeti ile Arap Devletler Birliği’ne üye 22 Arap Devleti arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla, Arap Devletleri’nin ekonomik sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği anlaşmaları ve protokolleri imzalamıştır. Nezaket Emine Atasoy, Arap Devletler Birliği Ankara Büyükelçiliği, Ürdün Haşimi Krallığı Ankara Büyükelçiliği, Filistin Devleti Ankara Büyükelçiliği iş birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin destek ve katkılarıyla Ürdün Haşimi Krallığı ve Ürdün Haşimi Kralı Ekselansları Kral 2. Abdullah ile Filistin Devlet Başkanlığı ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın himayelerinde Ankara’da yapılan, 22 Arap Devletinin Bakanlar düzeyinde katılımıyla gerçekleşen ve Ortadoğu coğrafyasının politikalarının belirlendiği Ortadoğu Barış Konferanslarına Başkanlık yapmaktadır. Konferansa katılımcı Devletler; Türkiye, Irak, Suriye, Lübnan, Ürdün Haşimi Krallığı, Suudi Arabistan Krallığı, Bahreyn Krallığı, Katar Emirliği, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman Sultanlığı, Cibuti, Komorlar, Yemen, Kuveyt Emirliği, Mısır, Libya, Tunus, Filistin, Cezayir, Fas Krallığı, Moritanya, Sudan, Somali’dir. Nezaket Emine Atasoy, Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu, Arap Devletler Birliği Ankara Büyükelçiliği, Ürdün Haşimi Krallığı Ankara Büyükelçiliği, Filistin Devleti Ankara Büyükelçiliği işbirliği ile Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin destek ve katkılarıyla Ürdün Haşimi Krallığı ve Ürdün Haşimi Kralı Ekselansları Kral 2. Abdullah’ın ve Filistin Devlet Başkanlığı ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Himayelerinde Ankara da 2015 yılında gerçekleştirilen, İslam Tarihinin en büyük toplantısı olma özelliğine sahip, 22 Arap Devleti’nin Bakan düzeyinde temsilci gönderdiği Kudüs Zirvesi’ne Başkanlık etmiştir

Nezaket Emine Atasoy’un, Ortadoğu Barışına katkı sağlayan çalışmalarından dolayı kendisine Arap Devletler Birliği’nden 22 Arap Devleti adına, Arap Devletler Birliği Ankara Büyükelçiliği’nde, Arap Devletleri Ankara Büyükelçilerinin de katılımıyla yapılan törende, basın mensuplarının huzurunda İslam Dünyasına Hizmet Onur Ödülü verilmiştir. Bu ödül İslam Tarihinde ilk defa bir bayan olarak Nezaket Emine Atasoy’a verilmiştir. Nezaket Emine Atasoy, Ankara’da Türkiye ile Dünya Devletleri arasında yatırım ve ticaret iş forumu konferanslarına Başkanlık etmektedir. Nezaket Emine Atasoy, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin destek ve katkılarıyla Arap Devletleri ve Afrika Devletleri’ne ziyaretler yapmış ve bu ülkelerle Türkiye arasındaki ekonomi, ticaret, ithalat ve ihracat alanlarındaki ilişkilere katkı sağlamak amacıyla ekonomik işbirliği anlaşmaları  ve protokolleri imzalamıştır. Nezaket Emine Atasoy, Türkiye ile Afrika Devletleri arasında ekonomik ve ticari ilişkilerimize katkı sağlamak amacıyla 54 Afrika Devleti’nin üye olduğu Afrika Birliği ile 2017 yılında iş birliği protokolü anlaşması yapmıştır. 2017 yılında Türkiye – Ankara’da yapılan en büyük Afrika Toplantısı olan Türkiye Afrika Ekonomik İş Birliği Konferansı’na Başkanlık ve ev sahipliği yapmıştır. Nezaket Emine ATASOY, Birleşmiş Milletler kuruluşları olan WIPO (Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü) ve CIPDH (Uluslararası İnsan Hakları Koruma Komitesi) Kuruluşlarında Türkiye Danışmanlığı  görevini sürdürmektedir.

ULUSKON- Uluslar Arası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu Nezaket Emine ATASOY öncülüğünde kurulmuştur ve Kurucular Kurulu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi Syn. ATASOY tarafından yürütülmektedir. Nezaket Emine Atasoy’un IHRDC (Uluslararası İnsan Hakları Savunma Komitesi) İyi Niyet Elçisi olarak atandı.

“Geleceğin işlerinde, ulusal ve uluslararası yatırımlarla, şirket değerini katlayarak yeni nesillere aktarıyoruz” vizyonu ile gelecekte de değer yaratmak için çalışıyor ve Geleceği geleceğe bırakmamak için gelecek şimdi” sözünü adeta kendilerine hedef belirlerken,

 Dünü, bugünü ve yarını anlatırken Hz Mevlana’nın güzel bir sözünü hatırlatarak;Yarın yaparım, yarın yaparım deme! Bugün de dünün yarınıydı, ne yapabildin?” Hz Mevlana’ nın sözü ile adeta yazı dizimizin ana temasına vurgu yapıyor.

Nezaket Emine Atasoy’un
Dünden bugüne bu engin deneyim, bilgi, beceri ve başarılarının devam etmesinin gelecekte de başta ülkemiz sonrasında dünyamız adına, sosyal yaşam ve sosyalleşme alanında katacağı pozitif değerlerin bilinci ile başarılarının devamını diliyoruz.

Levent KANDEMİR

DAHA FAZLA HABER

DÜNYA

TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı

Avatar

Published

on

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği tarafından kurulan Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TATSO) 20. Yılı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Berlin’de kutlandı.​

Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye ile Almanya dostluğunun uzun bir tarihi geçmişi olduğunu ve bu dostluğun tarih boyunca çok ciddi meydan okumalara karşı koyduğunu söyledi.

“Biz Türkiye’de kadim dostluklar için asker arkadaşlığı terimini kullanırız. Evet, Türk ve Alman halkı asker arkadaşıdır. Birinci Dünya Savaşı’nda kader birliği yapmıştık. İkinci Dünya Savaşı sonrasında Sovyet tehdidine karşı, bu defa NATO bünyesinde bir araya geldi.” diyen Hisarcıklıoğlu, ” Müttefiklik ilişkimizi kurumsal hale getirdik. Almanya’nın ekonomik kalkınmasına iş gücümüzle katkı sağladık.” yorumunu yaptı.

DAHA FAZLA HABER

DÜNDEN BUGÜNE YARINDAN GELECEĞE

Dünden Bugüne Yarından Geleceğe Zeynep Acaroğlu

Avatar

Published

on

Bugün duyduğumuz neyse, dün söylediğimiz şeyden başkası değil aslında.

Zaman da bir ayna; hâlimizin aynası. Her şey net ve açık… Düne bakınca, bugün; bugüne bakınca, yarın; geleceğe bakınca zahirimizi  gösteriyor. Dün,Bugün ve Yarınımız’ da yaşadığımız hayatın yankısını bulacağız…

09 Ekim 2022 tarihli başta ”Enerjinin Yıldızları” olmak üzere 2 gazetemizde  “İyi ki varsın” isimli yazı dizimizin konuğu olan; mütevazi bir ailenin bir ferdi olarak doğal güzelikleri, kültürel zenginlikleri ve tarihi yapısı ile “Altarnatif Turizm’de ,Altarnatifsiz İl” sloganıyla bilinen Artvin  Şavşat’ da 1973 yılında dünyaya gelen temel eğitimini Bitlis’de başlayıp, Ankara Sincan Lisesinde tamamlayarak, siyasi arena da birçok başarılı projeye imza atmış Zeynep Acaroğlu’ na yer vermek istedim.

Zeynep Acaroğlu ; dünü anlatırken birbirinden değerli o kadar güzel ifadeler kullanıyor ki, bizim için de tarifi o denli de zor olmadı.

Dün, bugün ve yarın hayat gerçeğinin ayrılmaz üçlüsüdür. Birbirlerinden ayrılmaz, kopmaz iseler de üçünün de değeri ayrıdır. Bu nedenle her birini hem birlikte hem de ayrı ayrı değerlendirmeliyiz.

Dün attığımız olumlu ve mantıklı adımlar bugünümüzü doğru düzgün ve planlı geçirmemizi sağlar. Dünü görmezden gelemeyiz. Dün bugünden kopuk değildir. Gençlik yıllarımda bir kitapta rastladığım ünlü şair Ahmet Hamdi Tanpınar’ın “Ne İçindeyim Zamanın” şiirini de önemini şimdilerde daha iyi buluyorum diyerek ekliyor;

“Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında, yekpare geniş bir anın, parçalanmaz akışında” dizelerinin de dünü, bugünü, yarını içinde barındıran bölünmez bir anı tanımladığını kavradım diyor…

Zeynep Aacaroğlu’ nun Dününde neler olduğunu anlatmak istiyorum .

Evli ve 1 kız 1 erkek 2 üniversiteli gencin annesi olan Acaroğlu’ nun Eğitim yılları, Babasının Devlet Memuru olması sebebiyle Bitlis’te başladı , Ankara Sincan Lisesinden mezun olduktan sonra, 2006 yılında Anadolu Üniversitesi Halka İlişkiler Bölümünden ön lisans , 2016 yılın da Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Kamu Yönetiminde lisans eğitimini başarı ile tamamladı .2020 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal bilimler Fakültesi “İnsan İlişkileri” Bölümünde Yüksek Lisansını gerçekleştirdi,  Dublin Üniversitesinde “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi “üzerine “Doktora” eğitimi aldı.

Birçok sivil toplum kuruluşunda görev aldıktan sonra akademik kariyeri için halen Etimesgut Belediye’sinde kamu görevine devam ediyor. Siyasi arenada insan sevgisiyle engelli ve ailelerine verdiği destek ve farkındalık eğitimleriyle katkı sağlamaktadır. Hayatın olağan akışında engelli ailelerinin ihtiyaç duyduğu her alanda köprü vazifesi görmeye etmektedir.

 O hep görev aldığı birimlerde özellikle engelli kadınların da eşit olarak seslerini duyurma imkânı bulamadıklarını ifade ederken, “Siyasi temsilcileriyle ilişkin sayılara baktığımızda, Türkiye’de kadınların siyasi karar mekanizmalarına katılımlarının oldukça orantısız olduğunu görebiliyoruz,” diyerek bunu siyaset alanında artırmanın yolları için sürekli görevinin başında ;

1992 yılında Kültür Bakanlığı Döner Sermaye Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğünde sözleşmeli personel olarak başladı. Ve yaklaşık 20 ye yakın STK ve Kurumda yer alan Acaroğlu’nun başarılarının temelinde, dayanışma, yardımlaşma ve her türlü platformda birlik, beraberlik ilkesi var.

Zeynep Acaroğlu’nun Bugününde ;

Eğitim, Bilişim-Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu İktisadi İdareler başta olmak üzere daha birçok platformda da sayısız eğitim ödülleri ile taçlandıran ve halen Dublin üniversitesinde “Siyaset Bilimi Kamu Yönetimi “üzerine “Doktora” eğitimi alan
referansları tartışılmaz bir gerçek olup, Etimesgut Belediyesi’ndeki faaliyetlerinin altında yatan gerçek de, iyi ve başarılı çalışmaların “İyi kurallar kadar iyi yöneticilerle ” mümkün olabileceğine inanıyor.

Zeynep Acaroğlu gibi kadın değerlerimizin, çalışma hayatında var olmalarının, toplumumuzda sanayi, endüstri ve bilişimde gelişmenin olmazsa olmazı olduğunun altını çiziyoruz. Kadınların iş gücüne katılımı, kendi sosyo-ekonomik durumlarını, ailelerini ve çevrelerini geliştirecek ve tüm toplumda etki yaratacak önemli bir değişim ve gelişimin öncüsü olacağın bilincini savunuyoruz. Türkiye’de kadın istihdamının dilimde iş gücüne katılım oranın, kadınların hak ettikleri seviyede olmadıklarını, kadınların iş gücüne katılımının önündeki engellerin kaldırılmasının gerekliliğini ifade ediyoruz.

Vatan ve millet sevdalısı, sosyal sorumluluk platformunda kazandırdığı değerleri Birçok Sivil
Toplum Kuruluşların da yer alarak, yeni jenerasyonlara sağladığı ve sağlayacağı katkıları ile Bilişimci olmasının yanı sıra, Eğitim, bilişim ve Hukuk platformunda da hem ülkemiz insanları hem de meslektaşları hem de Kurumlarda gösterdiği dayanışma ve birliktelik anlayışından, Uluslararası platformun dayanışmanın ,ilk temel amacı olan insanlara güçlü ve vicdanlı olması hususlarından, gelecekte’ de hem yurtiçi hem de yurtdışında kaynağı insan olan, faydalı çoğu kapsamlı projeleri yaşama kazandıracağını biliyoruz.

Dünü, bugünü ve Yarını anlatan  Hz Mevlana’ nın güzel bir sözünü hatırlatarak ,
“Yarın yaparım, yarın yaparım deme! Bugün de dünün yarınıydı, ne yapabildin?” sözü ile adeta yazı dizimizin ana temasına vurgu yapıyor.

Zeynep Acaroğlu’nun , bu engin deneyim, bilgi, beceri ve başarılarının devam etmesinin, ülkemiz adına sosyal Yaşam ve dayanışma alanında, katacağı pozitif değerlerin bilinci ile başarılarının devamını diliyoruz.

Levent Kandemir

DAHA FAZLA HABER

TAKVİM

Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

HABER BURADA

DÜNDEN BUGÜNE YARINDAN GELECEĞE11 saat ago

Dünden Bugüne Yarından Geleceğe Nezaket Emine Atasoy

“Dün” tecrübedir ve “Bugün” dünün öğrencisidir. Eğer dünden doğru ders almışsak, bugün yeni bir bilgi ve tecrübe edinmiş oluruz. Dünü...

DÜNYA2 gün ago

TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği tarafından kurulan Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın...

DÜNDEN BUGÜNE YARINDAN GELECEĞE2 gün ago

Dünden Bugüne Yarından Geleceğe Zeynep Acaroğlu

Bugün duyduğumuz neyse, dün söylediğimiz şeyden başkası değil aslında. Zaman da bir ayna; hâlimizin aynası. Her şey net ve açık…...

DÜNYA3 gün ago

Uludağ ekonomi zirvesi 2024’e Doğan Holding damga vurdu

Capital, Ekonomist ve Start Up dergileri tarafından 2012’den bu yana düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi kapsamında düzenlenen panelin konuşmacıları; Doğan Holding Yönetim...

ENERJİ3 gün ago

Ferruh Temel Zülfikar’ın acı günü

TABGİS Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ferruh Temel Zülfikar’ın ağabeyi Sedat Zülfikar vefat etti. Merhumun cenazesi 30 Nisan 2024 Salı günü...

DÜNYA3 gün ago

Litvanya İş Delegasyonu ve ULUSKON’ Gaziantep’ te “İhracat Kalkınmanın Temelidir” Konulu Toplantısı Gerçekleştirecek

ULUSKON, Uluslararası Yatırım ve İş Konfederasyonu, Uluslararası iş Dünyası Çerçevesinde ticari, sanayi veya sanatsal vb. yapılacak iş anlaşmalarını gerçekleştirmek adına...

DÜNYA4 gün ago

ATO BAŞKANI GÜRSEL BARAN ATO MECLİSİ’NDE BAŞKENT’TEN DİREKT UÇUŞLAR KONUSUNU DEĞERLENDİRDİ

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Başkent’in gelişimi açısından yurt dışına direkt uçuşların önemine dikkat çekerek, “Ankara’nın ticaret, ihracat...

DÜNYA4 gün ago

Bizimle Geleceğe Adım Atın: TÜSİAV Enerji Zirvesi

Türkiye’ de ,Enerji yönetimi ve verimliliği etkinlikleri kapsamında TÜSİAV “Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı” ve ATO “Ankara Ticaret Odası” tarafından desteklenen...

DÜNYA6 gün ago

İhracat ve Bankacılık Dünyasının Önemli Aktörleri TİM’de Bir Araya Geldi

İGE A.Ş.’nin düzenlediği “İhracatın Finansmanı Buluşmaları”, Türkiye İhracatçılar Meclisinin ev sahipliğinde TİM Dış Ticaret Kompleksinde gerçekleştirildi. İhracatı Geliştirme A.Ş. (İGE)...

DÜNYA6 gün ago

VETFEST 2024 Dünya Veteriner Hekimler Günü Etkinliği Ankara Ticaret Odası ATO’da Gerçekleştirilecek

Dünya Veteriner Hekimler Günü,  her yıl olduğu gibi Nisan ayının son cumartesi gününe denk gelen 27 Nisan 2024  tarihinde saat 09.00...

REKLAMLAR

Haber Burada

seers cmp badge